Gezonder eten

Het valt niet te ontkennen, we houden er niet echt een gezonde levensstijl op na terwijl we dat eigenlijk wel zouden moeten doen. Cisca heeft namelijk een (gelukkig lichte vorm van) suikerziekte en ik loop te sukkelen met mijn cholesterol. Bovendien kunnen we allebei wel wat gewicht verliezen om het maar voorzichtig te zeggen. Lees verder “Gezonder eten”

Beat Saber

Na er al een aantal malen naar te hebben gekeken, heb ik gisteravond toch maar Beat Saber aangeschaft op Steam. Beat Saber is in feite een game waarbij je met twee lightsabers (controllers) blokjes moet doorhakken die op je afkomen. Dit moet je niet alleen met de juiste saber doe maar ook op het ritme van de muziek en in de richting die op ieder blokje staat aangegeven. Lees verder “Beat Saber”

Straight Away

Toen we van de week bij onze (nieuwe) pedicure waren kwam het gesprek op een gegeven moment op afvallen. Zij woog 113 kilo en is inmiddels 40 kilo kwijt geraakt. Toch bijna een derde gedeelte van haar originele gewicht. Zij heeft dit gedaan met de zogenaamde Straight Away methode. Dit is gebaseerd op maaltijd vervangende producten. Hierin zijn geen koolhydraten aanwezig en in plaats hiervan zal het aanwezige vet worden gebruikt. Lees verder “Straight Away”

Amazfit Bip

Ik heb al een tijdje lopen kijken naar een Apple Watch, maar gezien de prijs (€439,00) en de toegevoegde waarde toch maar besloten om mijn oude vertrouwde Casio te blijven gebruiken. Vorige week was een vriendin op bezoek en die had voor haar man een Fitbit Charge 3 besteld omdat hij wat aan zijn gezondheid wilde gaan doen. Dit is een leuk apparaat maar kost toch nog €150,00.
Lees verder “Amazfit Bip”