SSD dock besteld

Vanmiddag het SSD dock besteld dat in de games PC gemonteerd gaat worden in plaats van de thans aanwezige USB 3.0 aansluitingen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om deze PC, die straks in de eetkamer komt te staan, voor meerdere doeleinden te gaan gebruiken. Een daarvan is de huidige functie van “game PC”. Lees verder “SSD dock besteld”

EM kasten zitten er in

Vanmiddag de laatste van de EM kasten binnen Pinup Popper geplaatst en geconfigureerd. Ook een goede toewijzing gevonden voor de diverse knoppen om zowel Pinup Popper als de daarbinnen aanwezige kasten goed te kunnen bedienen. De “Exit” knop is nu om vanuit een kast terug te keren naar Pinup Popper en de “Coin” knop om vervolgens Pinup Popper te beëindigen. Lees verder “EM kasten zitten er in”

Pinstub weer gevonden en aangesloten

Bij een zoektocht naar heel iets anders, kwam ik ook de al gemaakte pinstub weer tegen. Een pinstub is in feite dat gedeelte van een flipperkast waarin zich alle knoppen bevinden. Een kastje dus van ongeveer 50 cm breed en zowel 15 cm hoog en diep. Hierin zitten niet alleen alle benodigde knoppen, maar ook een USB interface zodat de pinstub op een computer kan worden aangesloten. Lees verder “Pinstub weer gevonden en aangesloten”

Wheel images aangemaakt

Ondanks dat we vanmiddag een heel behoorlijk eind hebben gewandeld en daarvan knap uitgewoond zijn terug gekomen, heb ik vanavond toch nog de wheel images aangemaakt voor de kasten op alfabet (gegroepeerd per 20-25 kasten per alfabetgroep) en voor de kasten op manufacturer (brand) en voor die merken waar tot nog toe al kasten voor aanwezig zijn. Lees verder “Wheel images aangemaakt”