Andere airbrushverf

Het onregelmatige effect bij het spuiten zou natuurlijk ook aan de verf kunnen liggen. Ook dit was een goedkope aanschaf, nog geen €1,00 per flesje. Ook hier zal ongetwijfeld het begrip “goedkoop is duurkoop” op gaan. Daarom maar eens verder gekeken naar echt goede airbrush verf. Lees verder “Andere airbrushverf”

Straat in Beilstein

Inmiddels begonnen met het straatje omhoog tussen het hotel en de woning. Vlak na het hotel is er rechts een terras, dus daar moet het weer horizontaal zijn anders kan je er geen tafel en stoelen gaan plaatsen. Hierdoor begint het trapje naar de woning wat lager dan in eerste instantie gedacht.
Lees verder “Straat in Beilstein”

Nieuwe behuizing voor Beilstein

Omdat de Beilstein book nook min of meer het begin was, zeker voor een book nook maar eigenlijk ook voor het werken met foam, is er een behuizing gemaakt van een aantal plaatjes foam en een paar stukken karton. Deze zijn met stukjes schilderstape aan elkaar gezet. Inmiddels is er zowel met het werken met foam als met het maken van een book nook de nodige ervaringen opgedaan.
Lees verder “Nieuwe behuizing voor Beilstein”

De ramen en deuren krijgen kleur

Vanmorgen begonnen met het verven van de ramen en de deuren voor de Beilstein book nook. Als eerste de voorkanten gedaan, de ramen wit, een deur bruin (zijdeur) en een deur groen (voordeur). Aangezien het de eerste laag is, is de dekking nog niet om over naar huis te schrijven, maar dat gaat met de volgende lagen echt wel goed komen.