Gevonden voorwerpen

Ik was er heilig van overtuigd dat de doos met daarin alle grasvezels en dergelijke, die nodig zijn voor onder andere de treinbaan in de tafel, in de kelder zouden moeten liggen. Daar al een aantal malen de dozen nagekeken, maar niets gevonden. Vandaag ging ik de werkkamer anders indelen en je raad waarschijnlijk al wat ik tegenkwam. “Gevonden voorwerpen” verder lezen

Idee voor kerstballen

Het is nog lang geen Kerst, dat duurt nog ruim een half jaar, maar toch ben ik op het idee gekomen om zelf kerstballen te gaan maken. Als basis gaan twee transparante halve bollen dienst doen die je niet alleen in elkaar kan klemmen maar waaraan ook een ophang oogje zit. Als maat wordt gedacht aan iets van 10 centimeter doorsnee.
“Idee voor kerstballen” verder lezen

De toren wordt hoger

Langzaam maar zeker gaat de dobbel toren meer vorm krijgen. De klemmetjes, die ooit haarspeldjes waren, werken ook goed en daarvan zijn inmiddels zowel de kleine als de grote uitvoeringen in gebruik. In eerste instantie dacht ik dat het mogelijk nodig zou zijn om her en der onder en tussen de trap ondersteuningen te gaan plaatsen.
“De toren wordt hoger” verder lezen