Straat in Beilstein

Inmiddels begonnen met het straatje omhoog tussen het hotel en de woning. Vlak na het hotel is er rechts een terras, dus daar moet het weer horizontaal zijn anders kan je er geen tafel en stoelen gaan plaatsen. Hierdoor begint het trapje naar de woning wat lager dan in eerste instantie gedacht.
Lees verder “Straat in Beilstein”

Nieuwe behuizing voor Beilstein

Omdat de Beilstein book nook min of meer het begin was, zeker voor een book nook maar eigenlijk ook voor het werken met foam, is er een behuizing gemaakt van een aantal plaatjes foam en een paar stukken karton. Deze zijn met stukjes schilderstape aan elkaar gezet. Inmiddels is er zowel met het werken met foam als met het maken van een book nook de nodige ervaringen opgedaan.
Lees verder “Nieuwe behuizing voor Beilstein”

De ramen en deuren krijgen kleur

Vanmorgen begonnen met het verven van de ramen en de deuren voor de Beilstein book nook. Als eerste de voorkanten gedaan, de ramen wit, een deur bruin (zijdeur) en een deur groen (voordeur). Aangezien het de eerste laag is, is de dekking nog niet om over naar huis te schrijven, maar dat gaat met de volgende lagen echt wel goed komen.

Zon- en maanverlichting

Vooralsnog zijn er twee leds voor zowel de zon- als de maanverlichting gepland vanaf de voorkant van de book nook. Ook waren er twee zon en twee maan leds voorzien direct achter het hotel om zodoende de Winzerscheune en het poortgebouw te verlichten. Hierbij is echter geen rekening gehouden met de verlichting van het straatje achter het poortgebouw. Lees verder “Zon- en maanverlichting”