Andere VPN verbinding

Ik heb op de PC, waarop ik updates en dergelijke download, een VPN verbinding draaien van Proton VPN. Dit is echter een gratis versie en daar zitten heel veel andere computers op aangesloten. Vandaag was deze verbinding heel erg traag en toen realiseerde ik me ineens dat ik op mijn laptop een betaalde VPN heb van NordVPN en die bevalt uitstekend. Lees verder “Andere VPN verbinding”

Download PC opnieuw optuigen

Vorige week bleek al dat deze PC bepaalde zaken niet goed weer gaf en vanmorgen konden er totaal geen internet pagina’s worden weergegeven. Na enig zoeken bleek de fysieke verbinding wel OK, want ik kon de router pingen en ook vanaf andere apparaten was er niets aan de hand. Er is dus duidelijk iets binnen Windows zelf omgevallen. Tijd voor een nieuwe uitrol van deze machine dus. Heb ik van het weekend weer wat te doen. Lees verder “Download PC opnieuw optuigen”

HP t620 thin client installatie

Het apparaat uitgepakt, ziet er goed uit, geen sporen van gebruik of iets dergelijks. Ook de meegeleverde voet en voeding zien er gewoon nieuw uit. Eerst alles aangesloten en daarna op zoek naar de toets om in het BIOS te komen. Eerst DEL geprobeerd, maar die was het niet. Vervolgens F2, deze werkte wel maar daarmee kwam je in de hardware controle. Gelijk maar even het geheugen gecontroleerd en dat was OK. Als derde F10 en daarmee kwam je in de BIOS. Lees verder “HP t620 thin client installatie”