Gevonden voorwerpen

Ik was er heilig van overtuigd dat de doos met daarin alle grasvezels en dergelijke, die nodig zijn voor onder andere de treinbaan in de tafel, in de kelder zouden moeten liggen. Daar al een aantal malen de dozen nagekeken, maar niets gevonden. Vandaag ging ik de werkkamer anders indelen en je raad waarschijnlijk al wat ik tegenkwam. “Gevonden voorwerpen” verder lezen

Schakelaars in bedieningspaneel

Vanmiddag de diverse delen van het bedienpaneel op maat gemaakt en hierin ook de gaten aangebracht voor zowel de schakelaars als de leds. Vervolgens de schakelaars er alvast in gemonteerd. De led’s komen pas later want die liggen nog “ergens in de kelder”.

Definitief ontwerp

Inmiddels het ontwerp van het bedienpaneel dusdanig aangepast dat dit gebruikt kan gaan worden als afbeelding voor dit bedienpaneel. De cirkels, waar de leds moeten gaan komen, waren te groot waardoor deze buiten de leds zouden gaan uitsteken en dat is natuurlijk geen gezicht. Hetzelfde geldt in feite ook voor de plaats van de drukknoppen.
“Definitief ontwerp” verder lezen

Kopspelden gekocht

Tijdens het boodschappen doen ook even gezocht naar kopspelden en deze uiteindelijk ook gevonden. Met deze kopspelden stuk voor stuk de stukjes foam voor de helling vastgezet door aan weerskanten een speld door het baanlichaam heen schuin in de basisplaatjes te steken. Het effect is al gelijk te merken. Na het derde blokje moest er al iets verschoven worden om de blokjes goed onder de rails te krijgen. “Kopspelden gekocht” verder lezen

De rest van de rails komt er aan

Vanmiddag een mailtje gehad van Huider dat de resterende spullen klaar stonden voor verzending. Begin van de avond een mailtje van DHL dat ze morgen tussen 09:00 en 13:00 voor de deur staan om het pakket af te leveren. Zodra het pakje is afgeleverd gaan we eerst boodschappen doen en dan kunnen we daarna aan de slag.