Ontwerp volière is klaar

Het even geduurd, maar het ontwerp van de volière is klaar. In de tekening hiernaast is geen gaas aanwezig, maar in plaats daarvan is de versie getoond inclusief de plexiglas platen die er bij erge kou voorgezet kunnen worden. Mogelijk blijft de plexiglas plaat aan de zijkant permanent op zijn plaats om inregenen te voorkomen. Of dit daadwerkelijk nodig is, zal de toekomst moeten leren.

De volgende stap zal zijn om een inventarisatielijst te gaan maken van alle afzonderlijke delen. Dit omvat zowel het plaatmateriaal als de diverse maten vurenhout en plexiglas. Als eenmaal deze inventarisatie is gemaakt dan kan aan de hand daarvan een zaagplan worden gemaakt voor het plaatmateriaal en worden bepaald hoeveel lengten vurenhout van iedere maat nodig is. Aan de hande hiervan kan een grove schatting worden gemaakt van de kosten voor het bouwen van deze volière.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *