Verpakkingsmaat ladekast

De verpakking van de ladekast meet 75 x 41 x 12 cm. Ik heb het even nagemeten en dit past zonder problemen in de (verdiepte) achterbak van de auto. Morgen moeten we toch naar Voorburg, dus als we iets eerder weggaan dan kunnen we voordat we in Voorburg worden verwacht eerst nog even langs Ikea in Delft om de ladekast aan te gaan schaffen.

De montage van de ladekast kan dan bijvoorbeeld op vrijdag plaats gaan vinden. De aanschaf van de kooi met alles wat daarbij hoort kan ook op vrijdag en de vogeltjes zouden er dan op zaterdag al in kunnen. Vrijdag gaan ook de eerste koralen voor het zee aquarium aangeschaft worden en in het aquarium worden vastgelijmd. Gaat een druk dieren weekend worden, maar wel leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *