Ladekast gekocht

De kogel is door de kerk, begin van de middag even bij Ikea langs geweest om daar de gewenste ladekast te kopen. Aangezien we de rest van de dag op een verjaardag zaten is dit bouwpakket pas vanavond uit de auto gehaald en binnen gezet. Morgen eerst de plek, waar de ladekast straks moet komen te staan, verder leeg maken.

Morgen gaat ook een drukke dag worden met een bezoek aan het ziekenhuis en daarna langs bij Hoodie om, op de vogels na, alle resterende spullen te gaan halen. Daarna kan worden begonnen met het in elkaar zetten van de ladekast en het inrichten van zowel de vogelkooi als de ladekast. Het idee is om de bovenste (ondiepe) lade te gaan gebruiken om daar wat losse spullen van het aquarium in te gaan zetten, tenminste als daarvoor ruimte overblijft.

Op zaterdag kunnen dan vervolgens de vogels aangeschaft gaan worden en, nadat de vogels in de kooi zijn geplaatst, kunnen de boodschappen worden gehaald want daar hebben we op vrijdag geen tijd voor. Inmiddels hebben de vogels de tijd gehad om aan hun nieuwe omgeving te wennen en kunnen we, na het opbergen van de boodschappen, van de vogels gaan genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *