Werkhoek gemaakt

Na ruim twee jaar stof staan happen (letterlijk en figuurlijk) heb ik eindelijk weer zin om te gaan printen. Daarom heb ik de zolder een beetje opgeruimd en anders ingedeeld zodat ik een tafeltje van 90 x 90 cm naast de sauna neer kon zetten. Dit was eigenlijk altijd al het plan, maar het is er nooit van gekomen, tot vandaag.

De aanleiding was het zelf gaan printen van klemmen voor de cyclic van een helicopter. Deze klemmen dienen om vier dempers met de ene kant vast te maken aan de verlenging van een joystick en aan de andere kant aan een grondplaat. Ik heb hiervoor al tekeningen gemaakt en dit lijkt me een goede herstart.

De printer is al op dat tafeltje gezet en “later” zal het bed weer volledig afgesteld gaan worden en kunnen er testprints gemaakt gaan worden voordat ik met het echte werk ga beginnen. Ik heb er weer zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *