Plunger en volume

Bij het proefdraaien met een aantal kasten is vooralsnog het niet hebben van een plunger geen bezwaar gebleken. Het is dan ook de vraag of die daadwerkelijk nodig is. Alleen als er een stub gemaakt gaat worden kan een dergelijke plunger gebruikt gaan worden. Tot die tijd kan er eventueel worden geëxperimenteerd door hiervoor het gaspedaal of de rechter rem te gebruiken.

Ook is het mogelijk om het volume harder of zachter te zetten, maar of dit echt nodig is, zal ook nog moeten worden vastgesteld. Vooralsnog heb ik geen problemen gehad met het volume maar op het huis van het stuurwiel zitten nog twee knoppen ‘L1’ en ‘R1’, deze kunnen ingezet gaan worden als ‘volume -‘ en ‘volume +’ om te zien of deze knoppen later op een eventuele stub ook moeten worden aangebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *