“Schuine print” ziet er goed uit

Vanmorgen de objecten van de bouwplaat afgehaald die nu onder een hoek van 45 graden waren geprint. Na het schoonspoelen en eventjes drogen op een paar stukjes keukenrol is deze foto gemaakt. Zo te zien zien de objecten er nu een stuk beter uit dan bij de eerste print waar ze vlak op de bouwplaat werden geprint.

Straks eerst maar even deze objecten uit laten harden in de AnyCubic Wash & Cure en vervolgens de supports er af halen. Ben benieuwd hoe deze supports los gaan komen en wat er nog van zichtbaar blijft dat vervolgens weg gevijld moet gaan worden, maar ik heb er tot nog toe alle vertrouwen in. Vanmiddag maar eens de koffer met verf uit de kelder gaan halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *