Ramen en deuren opnieuw geprint

Het printen in de schuine stand geeft een aanmerkelijk beter resultaat. Daarom besloten om de ramen en deuren opnieuw te gaan printen. Na het printen bleek dat de balkondeur andersom geprint had moeten worden. De supports zitten aan de voorzijde en, door de verdiepte delen, zijn de aanhechtingspunten niet goed weg te krijgen. De deur dus een halve slag gedraaid en opnieuw geprint.

Het hekwerk van het balkon, de binnenkant van het gebouw en de ramen en deuren zijn inmiddels een eerste maal geverfd. Het resultaat viel enorm tegen op de resin delen. Je ziet duidelijk de streken van de kwast en dat is niet mooi. Daarom besloten om hiervoor een airbrush, compressor en verf te gaan kopen.

In de tussentijd zo goed en kwaad als het ging de op de panelen van het balkon aangebrachte verf zo goed mogelijk glas geschuurd. Het siergedeelte van het hekwerk ziet er redelijk goed uit, dus die heb ik maar zo gelaten. De leverancier van de airbrush spullen zit hier in Emmen, dus die ga ik wel ophalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *