Airbrush en dergelijke gekocht

Gisteren besteld en vanmiddag opgehaald, een complete airbrush set bestaande uit een, behoorlijk stille, compressor, een airbrush, een schoonmaak pot met bijbehorende materialen en natuurlijk een aantal potjes met verf zodat we alvast wat kunnen gaan doen.

De compressor staat op een soort zuignapjes waardoor de trillingen amper aan de ondergrond worden doorgegeven. Hij kan dus gewoon op tafel staan. In de schoonmaak pot is ook een houder aanwezig waar de airbrush in kan worden geplaatst als je deze even niet gebruikt.

Natuurlijk gelijk alles aangesloten om deze set eens uit te kunnen proberen. Bij de set zitten vijf kleine flesjes met verf om een en ander uit te gaan proberen. Aangezien met zwarte verf goed kan worden beoordeeld hoe het spuit beeld is, heb ik dat gebruikt. Eerst wat op een krant gespoten en daarna besloten om de ramen en deuren voor de Beilstein book nook aan de achterzijde zwart te gaan verven.

De ramen van de kamers moeten straks wit worden en de kelderdeur groen, maar door aan de achterkant zwarte verf aan te gaan brengen loop je straks minder risico dat er licht door kan schijnen. De voorzijden en zijkanten krijgen in een later stadium de originele kleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *