Eerste maal wit gespoten

Nadat de zwarte verf droog was en de airbrush was schoon gespoten, is er witte verf in de airbrush gedaan om de voorkant van de ramen en balkondeur wit te gaan spuiten. Ook dit is met de meegeleverde verf gedaan en je kan goed merken dat dit gewoon een goedkope verf is, de dekkingsgraad laat nogal te wensen over.

Ook de buitenkant van het gebouw een eerste verflaag gegeven evenals de plafonds van de kamers (schuine stukken).Dit zal allemaal nog zeker een tweede en vermoedelijk nog meer verflagen moeten gaan krijgen en ik denk dat ik daarvoor de aangeschafte verf (Timberland) ga gebruiken. Kijken of deze een hoger pigment heeft. De kelder etage van het gebouw heeft met witte verf een grove structuur gekregen welke later grijs geverfd moet gaan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *