Straatje klaar

Vanmiddag de vier lijstdelen stuk voor stuk op het canvas gezet en daarna gefixeerd met kleine lijmklemmen tot de lijm droog was. Nadat de lijmklemmen waren verwijderd is het zwaartepunt van het geheel bepaald met een mes achter de bovenste lijst. In dit zwaartepunt een inkeping in het foamboard gemaakt.

Vervolgens een stukje XPS schuim afgesneden op 3 cm en hier een middellijn op uitgezet. Door nu de ene kant van deze middellijn op de plaats van de inkeping in het foamboard te houden kan aan de andere kant de top van het plakhaakje worden gehouden en kan het plakhaakje tegen de rand van het XPS foam worden vast gezet.

Maar waar hang je nu zoiets op? Te zijner tijd gaan onder andere in de gang schilderij strips op worden gehangen. De enige spijker die nu nog ergens in de muur zit is die op het toilet. En waarom ook niet. Zodra er echter meerdere diamond paintings klaar zijn wordt het echt vechten om een plekje, maar dat zien we tegen die tijd wel weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *