Ook de wolf wordt ingelijst

Ook voor de wolf zijn inmiddels de lijst delen op maat gezaagd. Daarna, met behulp van deze lijstdelen, de plaats bepaald waar het canvas op het foamboard moet worden geplakt. Hierna de achterkant van het canvas ingesmeerd met Mod Podge matte en het canvas op het foamboard geplakt.

Daarna de lijstdelen gespoten en alles laten drogen. Nadat de Mod Podge droog was zijn de steentjes ingesmeerd met Mod Podge gloss en ook dit heeft weer even tijd nodig om helemaal droog te worden en transparant op te gaan drogen. Wachten duurt soms lang, maar moet wel gebeuren.

Eerst de lijstdelen zonder lijm vastgeklemd om ze allemaal goed op hun plaats te krijgen. Daarna een voor een de lijstdelen los gehaald, aan de binnenkant ingesmeerd met lijm, weer terug geplaatst en met een lijmklem vast gezet. Daarna de volgende op dezelfde manier behandeld en de volgende en de volgende. Nu weer wachten tot de lijm droog is.

Ook de wolf is inmiddels klaar en voor de foto even opgehangen op de enige spijker in huis (die op het toilet aanwezig is). Daar inmiddels weer vanaf gehaald en de wolf, naast het straatje, boven op de kast gezet. Kan de lijm helemaal uitharden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *