Orignele resin bijna op

De resin die ik bij de printer heb gekregen is bijna op. Er draait nu een kleine print, een blad uit Lorien, maar ik hoop dat daarvoor nog voldoende resin in het vat aanwezig is. Bij het doorroeren van de nog resterende resin vloeide deze nog geeneens terug over de gehele bodem, er bleef een “gat” in zitten.

Toen het build platform naar beneden kwam steeg de resin wel een klein stukje om de build plate heen, dus laten we er maar het beste van hopen. Vanmiddag wel bij 123-3D een kilo harde grijze resin besteld. Deze wordt als alles goed gaat morgen afgeleverd. Daarna maar eens gaan kijken hoe goed deze resin is in deze printer.

Het is gelukkig een heel erg kleine print die snel klaar is. Bij het afsteken zag het resultaat er goed uit. Er lijkt ook nog voldoende resin in het vat te zitten, dus nog maar eens dezelfde print opgestart. Beter de resin op deze manier opmaken dan dat de rest, in uitgeharde vorm, weggegooid kan gaan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.