Muziek zonder drum partij gedownload

Op YouTube zijn behoorlijk wat video’s te vinden van muzieknummers waarbij geen drum partij aanwezig is. Inmiddels al 34 van dergelijke nummers gedownload van the Bee Gees tot Metallica, maar de meeste zijn van the Beatles (14 stuks). Je kan nu de originele nummers (met een drum partij) er bij gaan zoeken zodat je weet hoe de drum partijen gaan.

Nadat je een nummer goed hebt bestudeerd en de drumpartij onder de knie hebt (of denkt te hebben), dan kan je overschakelen naar de muziek zonder de drum partij en deze zelf gaan invullen. Als dat bevalt kan je zelfs de totale partij gaan opnemen. Als dit inderdaad allemaal door gaat en bevalt dan kunnen meerdere nummers op deze manier worden gedownload en ingestudeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.