De achterwand is ook “gemetseld”

Vandaag bezig geweest met het plakken van steentjes tegen een op maat gemaakte achterwand. Het begint er al steeds beter uit te zien. Morgen of zo het nieuwe foam voorzien van de zwarte sealing laag en mogelijk ook al een eerste kleur laag.

Ook alvast lopen nadenken hoe de eerste etage vloer gemaakt moet gaan worden. Deze kan de hele stal afdekken, maar dan zie je eigenlijk niet zo gek veel van de beelden. Je kan ook alleen het gedeelte boven de feitelijke stal afdekken en natuurlijk ook het woongedeelte. Je hebt dan meer zicht op de beeldengroep.

De twee dak delen moeten wel weer de gehele stal gaan afdekken, anders is het niet een geheel. Eerst maar eens die achterwand en de omheining van de stal gaan afwerken en daarna maar eens verder kijken wat er allemaal mogelijk of nodig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.