Helling vordert aardig

Een groot gedeelte van de helling aan de linkerkant van de brug is inmiddels klaar. Er moet hier en daar nog wel wat aan de aangrenzende stukjes geschaafd en geschuurd worden om die soepel in elkaar over te laten lopen. Het probleem is echter dat die stukjes niet op hun plaats blijven liggen.

Op deze manier kan je nooit een goede helling krijgen. Daarom heb ik besloten om een doosje kopspelden te gaan kopen. Daarmee kunnen in eerste instantie alle delen van de helling worden vastgezet op de ondergrond en ten tweede kan de rails ook op deze helling worden vastgezet.

Op die manier kan veel beter worden afgetekend waar nog wat aan de helling gedaan moet worden en hoeveel er nog moet worden weg gehaald. Alleen op die manier kan de helling, en de daarop aan te brengen rails, precies vorm worden gegeven. Als de helling helemaal naar de zin is, dan kan worden overgegaan tot het vastlijmen van de diverse delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.