Andere locatie?

Tot nog toe is gedacht aan een locatie voor het raam. Dat is handig tijdens online lessen omdat dan hooguit de webcam iets versteld moet worden (meer naar beneden). Op alle andere tijdstippen is het daar echter een behoorlijke sta-in-de-weg. Dat is namelijk de locatie waar iedere dag wordt gekeken of er nog wat te downloaden valt.

Er moet dus worden gezocht naar een andere locatie in die kamer, maar dat blijkt niet zo’n gek groot probleem te zijn. De keyboard setup kan tegen het wandmeubel tegen de lange zijde van die kamer worden geplaatst waar dit wandmeubel een stuk ondieper wordt. Bij binnenkomst van de kamer loop je er eigenlijk gelijk al tegenaan.

Er zal daar wel voor een goede stroomvoorziening moeten worden gezorgd en niet te vergeten een adequate verlichting. Er staat nu nog wat op de grond op die plaats, maar dat is zo verplaatst en het grootste gedeelte daarvan moet uiteindelijk toch naar de kelder.

Als verlichting kunnen de beide lampen worden gebruikt die ook al aan de palen waren bevestigd boven en naast het mengpaneel. Als computer waarop muziekstukken en zo kunnen worden afgespeeld, kan de “Radio PC” gebruikt gaan worden, maar dan voorzien van een 3.5″ verwisselbare schijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.