Nieuwe locatie ingericht

Gelijk ook maar van de gelegenheid gebruik gemaakt en de bovenkant van het kastje helemaal leeg gemaakt. Aan de rechterzijde is een 8-voudig stopcontact met schakelaar aangebracht en daarop is de voeding van de laptop aangesloten. Hierop kunnen straks ook de verlichting en het keyboard zelf worden aangesloten.

Nadat Linux Mint Cinnamon was geïnstalleerd, is de laptop eerst op zijn plaats gezet en volledig aangesloten. Daarna is Linux Mint voorzien van alle updates en is Firefox ingesteld op Dark Mode. Een van de eerste dingen die gedaan moet gaan worden is het aanbrengen van afdoende verlichting want het is wel erg donker in dat hoekje.

Hiermee is de locatie gereed gemaakt voor de mogelijke aanschaf, plaatsing en aansluiting van een keyboard. Er zal nog wel een 3,5 mm audiosnoer van voldoende lengte moeten worden aangeschaft zodat de audio uitgang van de laptop kan worden verbonden met de AUX IN van het keyboard. Hierdoor kan je de geluiden van de filmpjes op de laptop ook op de hoofdtelefoon horen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.