Vakantielijst

Voor “normale” vakanties was er al een zogenaamde vakantielijst. Hierop staan allerlei zaken die gedaan en/of meegenomen moeten worden. Al naargelang de vakantie kunnen deze van te voren worden aangestreept of niet en als deze zijn ingepakt of klaargezet, dan kunnen ze worden afgestreept.

Vroeger zat hier ook een pagina bij speciaal voor de caravan, maar aangezien die al heel lang geleden is verkocht, is deze pagina ook inmiddels verwijderd. Maar binnenkort gaan we met een motorboot op stap.

Ik ga er van uit dat er voldoende inventaris op de boot zelf aanwezig is zoals borden, bestek, pannen, openers en dergelijke, maar dat is inmiddels nog wel even nagevraagd. Verder zullen we zelf de nodige zaken moeten gaan meenemen.

Ik heb daarom op de “Diversen” pagina van die vakantielijst ook een gedeelte “Boot” toegevoegd. Deze is weer onderverdeeld in “Inventaris”, “Boodschappen” en “Nog te doen”. Hieronder kunnen in de loop der tijd die zaken worden vermeld waar we aan gaan denken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.