Gevonden voorwerpen

Ik was er heilig van overtuigd dat de doos met daarin alle grasvezels en dergelijke, die nodig zijn voor onder andere de treinbaan in de tafel, in de kelder zouden moeten liggen. Daar al een aantal malen de dozen nagekeken, maar niets gevonden. Vandaag ging ik de werkkamer anders indelen en je raad waarschijnlijk al wat ik tegenkwam.

Inderdaad de doos met die treinspullen. Ik was deze vermoedelijk eerder al in de kelder tegengekomen en had toen al besloten om deze alvast mee te nemen naar boven, maar was dit dus duidelijk vergeten. Nu ik toch bezig ben om in de werkkamer een hoekje te maken waar geknutseld kan worden, staat deze doos eigenlijk al op de goede plaats.

Ook heb ik nu de gelegenheid om de dobbeltoren van wat mos te gaan voorzien en dat kan straks ook met de kerststal gaan gebeuren. Ook kan er verder worden gegaan met de treinbaan in de salon tafel, al moeten daar eerst de nodige draden worden verlengd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.