Tanken in Heeg

Er kan in de jachthaven van Heeg worden getankt, maar op de afbeelding zit dat ergens links onderaan helemaal in de hoek van de jachthaven, zie de rode indicator. Dat is natuurlijk niet echt een handige plaats om te komen en als je op Google Maps kijkt, dan liggen daar gewoon boten aan de steiger.

Daarom maar eens op de website van de jachthaven gekeken of daar wat meer te vinden was. Het blijkt dat de pomp op een veel handiger plek staat, namelijk aan een doorgaande vaart, zie de gele cirkel op de afbeelding boven.

De pomp is dus goed te bereiken en daardoor kan er daar worden afgetankt voordat de boot weer wordt ingeleverd bij Boatsjewille dat iets terug is gevestigd. Er zal dus even gekeken moeten worden waar en hoe er het beste gekeerd kan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.